ua en ru

Спроби дискредитувати керівництво "Київміськбуду" носять замовний характер, - голова правління

Спроби дискредитувати керівництво ПАТ "ХК "Київміськбуд" носять замовний характер і можуть призвести до ймовірних збоїв в роботі компанії. Про це заявив голова правління - президент холдингу Ігор Кушнір.

Кушнір зазначив, що останнім часом у ЗМІ різко зросла кількість матеріалів, у яких керівний менеджмент компанії звинувачують у неправомірних діях.

"Мене і керівництво холдингу звинувачують в якомусь дерибані майна. По-перше, чому журналісти не надають конкретних документів? Якщо ми робимо щось неправомірне, значить компетентні органи повинні вжити відповідні заходи. Але таких документів немає, і виходячи з цього я роблю висновок, що все написане носить замовний характер", - заявив він.

На думку Кушніра, комусь вигідно зараз, напередодні зборів акціонерів, дискредитувати репутацію менеджменту.

"Схожа ситуація була і в минулому році, коли під виглядом спроб знайти якийсь дорогий акваріум і "люструвати рибок", будівлю компанії намагалися захопити рейдери. За цими подіями так само, як і зараз, стояли певні люди. Воно й зрозуміло: компанія прибуткова, ми єдині щорічно платимо багатомільйонні дивіденди в бюджет столиці, збільшуємо кількість зданих об'єктів. Нечистим на руку ЗМІ це, ймовірно, вигідно - на гучному скандалі з ім'ям найбільшої будівельної компанії в Києві можна зробити хороший рейтинг, це ж майже сенсація. Я поважаю чесний журналістську працю і настійно прошу перестати публікувати неперевірену, необ'єктивну та непідтверджену фактами інформацію", - підкреслив Кушнір.

За його словами, нагнітання ситуації в подальшому може призвести до збоїв в роботі компанії.

"Якщо роботу "Київміськбуду" будуть саботувати через звинувачення мене і моїх колег, то будівництво може зупиниться, і що тоді? У нас близько 6 тис. інвесторів, це люди, що чекають житла. Вони заплатили свої гроші, і повинні отримати якісно і в строк квартири. Тому ще раз наголошую: ми завжди готові до конструктивного діалогу з журналістами, телефонуйте, запитуйте. Якщо щось не так, будемо розбиратися разом. Ми готові до будь-яких питань, перевірок та інших дій в рамках законодавства", - запевнив Кушнір.