ua en ru

Попов планує продовжити ремонтні роботи на Бортницькій станції аерації в 2014 р

У цьому році Київ проводить роботи з ремонту дамб мулових полів №1, 2 Бортницької станції аерації та проектування підводного колектора розсіюючого випуску станції. Роботи з реконструкції станції триватимуть і надалі - саме зараз столична влада готує проект міста на наступний рік, в якому відповідне фінансування заплановано, - зазначив голова КМДА Олександр Попов під час зустрічі з жителями Осокорків.

"Зараз ми активно працюємо над формуванням нового бюджету міста на 2014 рік, тому всі ваші зауваження та побажання, як ніколи, актуальні. Ми прагнемо сформувати програму соціально-економічного розвитку, яка б максимально відповідала баченню киян першочергових завдань і проблем міста. Саме тому і почали ряд зустрічей, на яких є можливість почути всіх небайдужих мешканців нашого міста. Це дозволить нам реалізувати ініціативи Президента України по створенню якісних умов життя громадян", - розповів Попов.

Нагадаємо, що 10 квітня на Бортницькій станції аерації в Києві стався прорив дамби діаметром близько 1 м і виливши води на 1,9 га прилеглої території. Екологічної шкоди надзвичайна пригода не завдала, проте жителі міста були стурбовані аварією. Після втручання Президента Віктора Януковича Кабінет міністрів виділив кошти на ремонтні роботи на Бортницькій станції.
Голова КМДА Олександр Попов неодноразово заявляв, що місто самостійно не зможе реконструювати БСА - столиці потрібна допомога держави.