ua en ru

Поляков заявив, що суд визнав його потерпілим у справі про корупцію

Поляков заявив, що суд визнав його потерпілим у справі про корупцію Фото: Максим Поляков (facebook.com)

23 серпня на Полякова одягли електронний браслет

Печерський районний суд Києва визнав народного депутата, члена фракції "Народний фронт" Максима Полякова потерпілим у справі про хабарництво. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Рішенням Печерського районного суду міста Києва за мною визначено процесуальний статус потерпілого у справі щодо провокації підкупу НАБУ. Тепер очікую від генерального прокурора України Юрій Луценко послідовних і мудрих дій. ГПУ має довести до кінця відкрите кримінальне провадження з розслідування діяльності директора НАБУ Артема Ситника та організованого ним злочинного угруповання, вручити повідомлення про підозру Ситнику та детективам НАБУ, які сфальсифікували проти мене справу. Буду вимагати максимальної публічності і незаангажованості з боку Генеральної прокуратури України", - написав Поляков.

Нагадаємо, 23 серпня Національне антикорупційне бюро України надягло на Полякова електронний браслет.

НАБУ вважає, що нардепи Борислав Розенблат і Максим Поляков отримали хабара за реєстрацію законопроекту про видобуток бурштину.

Раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва скасував розгляд скарги Полякова рішення про обрання йому запобіжного заходу Солом'янським районним судом міста Києва.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд передати в бюджет 304 тис. гривень, які Поляков заплатив в якості застави за ігнорування рішення суду в частині обов'язків носити електронний засіб стеження і здати паспорти.