ua en ru

З півночі на Донбасі зафіксовані 11 обстрілів позицій ВСУ бойовиками, - штаб АТО

З півночі на Донбасі зафіксовані 11 обстрілів позицій ВСУ бойовиками, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com ato.news)

За день обстановка в зоні АТО істотно не змінилася

З півночі на Донбасі були зафіксовані 11 обстрілів позицій Збройних сил України (ЗСУ) бойовиками. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"За день обстановка в зоні АТО істотно не змінилася. Російсько-окупаційні угруповання продовжили поодинокі обстріли наших позицій в основному зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. Загалом, з півночі бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях української армії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, з опівночі найбільш неспокійно було на Приморському напрямку. Тут бойовики двічі зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів били по опорних пунктах української армії на підступах до населених пунктів Талаківка та Водяне. Крім того, гранатомети противника працювали в околицях Мар'їнки.

На Донецькому напрямку бойовики двічі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ВСУ поблизу Зайцевого і один раз по Авдіївській промзоні. На Луганському - працював ворожий гранатомет поблизу Кримського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 вересня 2017 року За сьогоднішній день обстановка в районі пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прес-центру штабу АТО, що бойовики на Донбасі дещо активізували провокації.