ua en ru

Полторак доручив Генштабу ЗСУ розслідувати поранення журналіста на навчаннях в Кривому Розі

Полторак доручив Генштабу ЗСУ розслідувати поранення журналіста на навчаннях в Кривому Розі Фото: Степан Полторак (РБК-Україна)

Департаменту медзабезпечення доручили вивчити питання про лікування та забезпечення ліками журналіста

Міністр оборони України Степан Полторак доручив Генеральному штабу Збройних сил України (ЗСУ) розслідувати поранення журналіста В'ячеслава Вовка на навчаннях у Кривому Розі Дніпропетровської області. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Полторак розглянув звернення журналістів та громадських діячів у зв'язку з отриманням поранення представника ЗМІ В'ячеслава Вовка. Генерального штабу ЗСУ дано окреме невідкладне доручення з організації вивчення фактів, викладених у зверненні, про отримання поранення і вирішення зазначених проблемних питань у відповідності з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, директору Департаменту медичного забезпечення Міноборони також поставлено завдання терміново вивчити питання про надання допомоги в лікуванні і забезпеченні ліками журналіста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Саксаганському районі Кривого Рогу у ході навчань резервістів Збройних сил України вогнепальне поранення отримав журналіст.

Повідомляється, що в ході навчань резервісти з автоматами запропонували журналістам взяти участь. За легендою, представник ЗМІ повинен був зіграти роль зловмисника.