ua en ru

Полторак обговорив з міністром оборони Канади введення миротворчої місії на Донбас

Полторак обговорив з міністром оборони Канади введення миротворчої місії на Донбас Фото: міністр оборони України та Канади (mil.gov.ua)

Глава Міноборони Канади перебуває з робочим візитом у Києві

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив з міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджжаном введення миротворчої місії на Донбас. Про це Полторак розповів під час брифінгу у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу подякувати міністру Канади за теплий прийом наших хлопців на "Грі нескорених". Вітаю також наших хлопців із золотою та срібною медалями. Наша зустріч була плановою, про неї ми домовлялися ще в квітні. Наша розмова була про те, яка ситуація зараз є в світі. Ми говорили про оборонну сферу та перспективи на майбутнє. Ми обговорили підтримку Канадою розгортання миротворчої місії на Донбасі", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами заступника голови Адміністрації президента Костянтина Єлісєєва, візит президента України Петра Порошенка в Торонто підтвердив стратегічну підтримку України Канадою, у тому числі в питанні розміщення миротворців на Донбасі.