ua en ru

В Полтавській області зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль, є загиблі

В Полтавській області зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль, є загиблі Фото: ДТП в Україні

За попередньою інформацією, водій легковика виїхав на зустрічну смугу

На дорозі Ромни-Пирятин 8 січня зіткнулись "Mersedes-Benz" та "ВАЗ-2170", загинули двоє людей. Про це повідомляє прес-служба "Управління безпеки дорожнього руху".

Аварія сталася близько 12-ї години на 216 кілометрі автодороги Ромни - Пирятин у Чорнухинському районі.

Повідомляється, що унаслідок зіткнення пасажири легковика - жителька Київської області та житель Полтавщини загинули на місці. Жінці було 34 роки, чоловіку - 24. Водій легковика та однорічна дитина отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Водій та пасажири мікроавтобуса не постраждали.

В Полтавській області зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль, є загибліВ Полтавській області зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль, є загиблі

Фото: ДТП в Полтавській області

За попередньою інформацією, водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху. Відомо, що водію легковика 32 роки, він з Київської області. Водію мікроавтобуса 44 роки.

"Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб)", - повідомляють в управлінні.

Нагадаємо, в Хмельницькій області сталося ДТП, загинули дві людини. Автомобіль злетів у кювет, зіткнувся з деревом і загорівся.