ua en ru

У Полтавській області в результаті вибуху снаряду поранено трьох осіб

У Полтавській області в результаті вибуху снаряду поранено трьох осіб Фото: у Полтавській області вибухнув снаряд

Розпочато досудове розслідування

У Полтавській області в селі Терни в результаті вибуху снаряду поранено трьох осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

вибух снаряду у Полтавській області

Фото: вибух снаряду у Полтавській області

"31 липня до чергової частини Лубенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Терни стався вибух невідомого предмета. Унаслідок вибуху з тілесними ушкодженнями та ампутацією кінцівок до центральної районної лікарні доставлено 43-річного місцевого мешканця. Також з травмами різного ступеню тяжкості доставлено 25-річного та 23-річного місцевих чоловіків", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці встановили, що у домогосподарстві 25-річного мешканця села Терни стався вибух снаряду 30-го калібру, унаслідок чого поранено трьох осіб.

Встановлено, що на території домогосподарства в різних приміщеннях зберігалася зброя та вибухонебезпечні предмети. Серед них - 13 набоїв 30-го калібру, гвинтівка, шпага, стрічка від кулемета, муляж гранати, кілька десятків гільз від патронів, наземні сигнальні набої та велика кількість розібраних частин від снарядів різного калібру.

в Полтавській області у місцевого жителя виявлено боєприпаси

Фото: в Полтавській області у місцевого жителя виявлено боєприпаси

"За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - йдеться у повідомленні.

у домогосподарстві 25-річного мешканця села Терни стався вибух снаряду

Фото: у домогосподарстві 25-річного мешканця села Терни стався вибух снаряду

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області правоохоронці ліквідували конвертцентр з оборотом 110 млн гривень.