ua en ru

У Полтавській області сталася ДТП, є загиблі

У Полтавській області сталася ДТП, є загиблі Фото: дорожні конуси (РБК-Україна)

У результаті ДТП двоє загиблих і один травмований

У Козельщинському районі Полтавської області трапилася дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Про це повідомила поліція регіону в Facebook.

Аварія сталася на автошляху Решетилівка-Горішні Плавні, поблизу селища Верхня Мануйлівка.

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення автомобілів "ВАЗ 2107" та вантажного автомобіля "ГАЗ 53". У результаті ДТП водій та пасажир ВАЗу загинули, жінку-пасажира цього авто доставлено до лікарні.

ДТП в Козельщинському районі: дві людини загинули та одна травмована (Інформація оновлюється) Аварія сталася на автошлях...

Опубліковано Поліція Полтавщини 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 9 жовтня дорожньо-транспортна пригода сталася в Харкові. Інцидент за участю трьох автівок - Volkswagen, Nissan та Chevrolet - трапився о 22:00 на дорозі поблизу будинку № 88 на вулиці Академіка Павлова.

36-річний водій Chevrolet не впорався з керуванням та допустив виїзд на зустрічну смугу, де зіткнувся з Volkswagen та Nissan. Внаслідок аварії загинув водій Chevrolet, інші учасники ДТП не постраждали.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.