ua en ru

У Харкові сталася потрійна ДТП, є загиблий

У Харкові сталася потрійна ДТП, є загиблий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові внаслідок потрійної дорожньо-транспортної пригоди загинув один чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня о 22:00 на дорозі поблизу будинку № 88 на вулиці Академіка Павлова за участю трьох автівок - Volkswagen, Nissan та Chevrolet", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 36-річний водій Chevrolet не впорався з керуванням та допустив виїзд на зустрічну смугу, де зіткнувся з Volkswagen та Nissan. Внаслідок аварії загинув водій Chevrolet, інші учасники ДТП не постраждали.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Харкові в результаті аварії загинув чоловік Дорожньо-транспортна пригода сталася 09 жовтня о 22:00 на дорозі поблизу ...

Опубліковано Поліція Харківщини 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора у Києві на проспекті Перемоги сталася ДТП за участю 5 автомобілів, госпіталізована жінка.