ua en ru

У Сумській області розпочався ремонт додаткових ділянок траси Полтава-Суми

У Сумській області розпочався ремонт додаткових ділянок траси Полтава-Суми Фото: у Сумській області розпочався ремонт додаткових ділянок траси Полтава-Суми (facebook.com)
Автор: РБК-Украина

Підрядна організація "Автомагістраль-Південь" розпочала капітальний ремонт двох додаткових ділянок та двох аварійних мостів у місті Тростянець на Сумщині на трасі Н-12 "Суми - Полтава". Роботи виконуються за програмою президента "Велике будівництво".

Про це повідомляється на сторінці "Великого будівництва" у Facebook.

Як зазначається, ще минулого року "Автомагістраль-Південь" почала ремонт 37,6 км на окремих відрізках ділянки цієї траси від села Верхня Сироватка в напрямку села Боромля.

Щодо капітального ремонту, який почався зараз, то йдеться про відрізки траси від Тростянця до села Климентове, а також від Тростянця в напрямку міста Охтирка.

Крім власне дорожніх робіт, тут замінять водопропускні труби, перевлаштують кабелі зв’язку та лінії електропередач, встановлять автономне освітлення пішохідних переходів та мережу зовнішнього освітлення в населених пунктах.

Автомагістраль-Південь: Масштабуємо відновлення автошляху Н-12 у Сумській області Масштабний проєкт відновлення...

Posted by Велике будівництво on Tuesday, June 22, 2021

Також дорожники почали ремонт двох мостів у Тростянці. Перший міст має довжину 5 м і перебуває в аварійному стані. Його капітально відремонтують.

Другий міст, довжиною 15,7 м, був настільки зношеним, що його вирішили знести і побудувати заново. Наразі демонтаж вже завершено, будівельники забивають буронабивні палі для зведення нової конструкції.

Траса Н-12 - це шлях національного значення протяжністю майже 194 км, що з'єднує Суми та Полтаву та проходить через великі районні центри двох областей.