ua en ru

У Полтавській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви

У Полтавській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви Фото: наслідки ДТП у Полтавській області (прес-служба НПУ)

Унаслідок аварії загинула одна людина, ще одну травмовано

У Полтавській області 25 грудня 2017 року близько 05:20 поблизу села Новофедорівка Чутівського району, на автодорозі Київ - Харків - Довжанський сталося зіткнення мікроавтобуса та вантажівки. Унаслідок аварії загинула одна людина, ще одну травмовано, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що після зіткнення мікроавтобус "Mercedes Benz Sprinter" під керуванням 38-річного жителя Сумської області з’їхав у кювет, вантажний автомобіль "MAN" частково з'їхав на узбіччя та перекрив смугу руху в напрямку міста Харків.

"Унаслідок аварії 2 людини (водій мікроавтобуса та 41-річна пасажир, жителька Харківської області) з тілесними ушкодженнями доставлені до районної лікарні. Від отриманих травм водій згодом помер", - йдеться в повідомленні.

На місці події зараз працює слідчо-оперативна група, рух транспорту регулюється працівниками сектору реагування патрульної поліції Чутівського відділення. Заторів на вказаній ділянці дороги немає, проводяться заходи з ліквідації наслідків зіткнення.

У Полтавській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, є жертвиУ Полтавській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви

Фото: ДТП у Полтавській області (прес-служба НПУ)

За даними відомства, нині встановлюються всі обставини та причини автомобільної аварії. Також за цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області 24 грудня о 18:20 сталося ДТП в Новоград-Волинському районі, унаслідок якої травмувалося двоє людей.