ua en ru

У Полтавській області вантажівка насмерть збила жінку

У Полтавській області вантажівка насмерть збила жінку Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

ДТП сталася на автодорозі "Київ-Харків"

У Полтавській області сталася дорожньо-транспортна пригода із вантажівкою, є жертва. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Полтавській області в Facebook.

"У Полтавському районі вантажівкою смертельно травмована жінка. За інформацією слідчого управління поліції області, ДТП сталася близько 02:00, на автодорозі "Київ-Харків", неподалік від села Супрунівка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вантажівку DAF під керуванням 62-річного чоловіка, який скоїв наїзд на жінку, яка перетинала автодорогу в погано освітленому місці.

Наголошується, що від отриманих ушкоджень пішохід померла на місці. Особа загиблої встановлюється. Вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція вивчає обставини ДТП.

У Полтавському районі на автодорозі «Київ-Харків» вантажівкою смертельно травмовано жінку За інформацією слідчого упра...

Опубліковано Поліція Полтавщини 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Закарпатській області сталося дорожньо-транспортна пригода, є загиблий і постраждалі.