ua en ru

У Полтавській області автомобіль врізався у відбійник, є жертви

У Полтавській області автомобіль врізався у відбійник, є жертви Фото: у Полтавській області сталася смертельна ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті інциденту загинули двоє чоловіків

У Полтавській області на трасі Київ-Харків легковик врізався у відбійник, в результаті чого загинули дві людини. Про це йдеться в повідомленні поліції Полтавської області у Facebook.

Повідомляється, що аварія сталася вранці 24 вересня на 295-му кілометрі автодороги Київ-Харків. За даними поліції, водій Daewoo Lanos допустив наїзд автомобіля на металевий відбійник.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та 68-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці. Ще один 66-річний пасажир отримав незначні травми", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху. Встановлюються всі обставини і причини аварії.

УНАСЛІДОК #ДТП У РЕШЕТИЛІВСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАГИНУЛО ДВОЄ ЧОЛОВІКІВ Дорожня аварія сталася близько 5-ї години ранку 24-го ...

Опубліковано Поліція Полтавщини 25 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі сталася ДТП за участю поліцейських. Водій Chevrolet Aveo на зустрічній смузі зіткнувся зі службовим поліцейським BMW X5. В результаті зіткнення водій Chevrolet загинув.