ua en ru

У Полтавській обл. працівники ДФС вилучили контрабандні сигарети на 9,3 млн грн

У Полтавській обл. працівники ДФС вилучили контрабандні сигарети на 9,3 млн грн Фото: ДФС

Вилучено 674 тис. пачок сигарет

У Полтавській обл. працівники Державної фіскальної служби (ДФС) вилучили контрабандні сигарети на 9,3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.

Як зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Олег Лєднік, в провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області перебувало кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України.

"В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець м. Харкова, не маючи відповідних дозволів та ліцензії щодо обігу підакцизних товарів, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення придбав та транспортував з метою збуту з тимчасово окупованої території України, а саме із м. Донецьк, незаконно виготовлені тютюнові вироби в асортименті торгових марок LM blue label, LM Red label, West RED, Прилуки особливі - класичні, Прилуки особливі - вишукані, Winston American Flavor, Marlboro Gold Original, Checterfield blue, Прима Срібна Синя в загальній кількості 674 тис. пачок орієнтовною вартістю 9,3 млн грн.", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, в ході огляду вантажівки зазначені контрафактні тютюнові вироби вилучено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет.