ua en ru

У Полтавській обл. правоохоронці затримали більше 40 рейдерів, - Аваков

У Полтавській обл. правоохоронці затримали більше 40 рейдерів, - Аваков Фото: Арсен Аваков (mvs.gov.ua)

Невідомі намагалися силовими методами заволодіти активами агрофірми

У суботу, 4 листопада, у Полтавській області було затримано 40 осіб, які силовими методами намагалися заволодіти активами агрофірми. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Інформація про протиправні дії невідомих осіб в Оржицькому районі Полтавської області надійшла до поліцейських від місцевих жителів. На місце виїхали слідчо-оперативні групи, патрульні наряди і спецназівці", - написав міністр.

За його словами, правоохоронці затримали більше 40 осіб.

"Ініціатори заворушень намагалися сховатися на двох легковиках, але також були затримані в Оржицькому та Лубенському районах. Затримані доставлені в поліцію", - додав Аваков.

У вас спокійний суботній вечір? А в поліцейських Полтавщини - видалася робота. Щойно затримали більше 40 рейдерів на П...

Опубліковано Arsen Avakov 4 листопад 2017 р.

Нагадаємо, наприкінці вересня київською місцевою прокуратурою №2 направлено до суду обвинувальний акт стосовно одного з учасників злочинної групи рейдерів, які намагалися захопити майновий комплекс, розташований в Києві на вул. Харківське шосе вартістю понад 120 млн гривень.