ua en ru

У Полтаві запрацював оновлений сервісний центр МВС

У Полтаві запрацював оновлений сервісний центр МВС Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Новий сервісний центр МВС в Полтаві працює за адресою вул. Європейська, 164

У Полтаві сьогодні, 23 червня 2017 року, запрацював оновлений сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області у Facebook.

"У Полтаві з 23 червня запрацював оновлений сервісний центр МВС № 5341 регіонального сервісного центру МВС. Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно тут громадянам надають адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, видачі довідок про відсутність судимостей, а також інші послуги сервісних центрів МВС", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив глава МВС Арсен Аваков, у Полтаві сьогодні запрацював 21-й сервісний центр, найближчим часом вони відкриються і в інших областях країни.

"Європейські стандарти реалізовуються сьогодні на Полтавщині і стають частиною нашого повсякденного життя. Крок за кроком ми створюємо сервіси, зручні для людей, і тепер у громадян з’явилася можливість отримати якісні послуги без черги, а, головне, без хабарів», - зазначив Міністр.

Новий сервісний центр МВС в Полтаві працює за адресою вул. Європейська, 164.

У Полтаві з 23 червня запрацював оновлений сервісний центр МВС № 5341 регіонального сервісного центру #МВС Відкривали ц...

Опубліковано Поліція Полтавщини 23 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві відкрили сервісний центр МВС за програмою державно-приватного партнерства.