ua en ru

У Любліні розпочалося навчання військових з України, Литви і Польщі

У Любліні розпочалося навчання військових з України, Литви і Польщі Фото: в Любліні розпочалося навчання військових України, Литви і Польщі

Навчання триватиме два тижні

В місті Люблін (Польща) розпочалися навчання "Brave Band" за участю збірної військової бригади військовослужбовців Литви, Польщі та України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони України.

"Під час заходу бойової підготовки, що триватиме два тижні, близько сотні офіцерів з Литви, Польщі та України опанують навички управління військовими частинами трьох країн під час миротворчих операцій", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що "Brave Band" буде проводитися в три етапи, в ході яких учасники будуть тренуватися виконувати завдання у багатонаціональному середовищі, оперативно обмінюватися інформацією між секціями штабу бригади і правильно розподіляти завдання між литовським, польським і українським батальйонами.

Нагадаємо, раніше на Рівненському загальновійськовому полігоні стартував курс підготовки піхотних підрозділів Збройних Сил України за стандартами НАТО, підготовку військових здійснюють інструктори з Великобританії.