ua en ru

У Польщі затримали українців за нелегальне виготовлення цигарок

У Польщі затримали українців за нелегальне виготовлення цигарок Фото: поліція Польщі

Поліція виявила нелегальне виробництво цигарок у місті Опатувек

У Польщі поліція виявила нелегальне виробництво цигарок у місті Опатувек, де працювали громадяни України. Про це повідомляє "Польське Радіо".

Так, збитки через несплачені податки за незаконне виготовлення цигарок оцінюються у 761 тисячу євро.

Як повідомляється, у приміщенні фабрики знаходилася виробнича лінія, тут були встановлені камери моніторингу, а вікна були захищені антивандальними жалюзі.

Зазначається, що співробітники Центрального слідчого бюро поліції вилучили кількасот тисяч готових цигарок і понад дві тонни тютюну, цигарковий папір та фільтри.

"Трьох громадян України затримано на місці. Їхнього шефа поліція затримала в місті Конін у центральній Польщі. У нього вдома знайдено ще 500 тисяч цигарок і понад півтонни тютюну", - йдеться в повідомленні.

Як виявилося, чоловік раніше вже був засуджений за злочин такого типу, але не прибув відбувати покарання. За рішенням Районного суду в місті Острув Вєлькопольський, затриманих заарештовано на три місяці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Опольському воєводстві Польщі затримали 17 громадян України за порушення умов перебування у країні та нелегальне працевлаштування.