ua en ru

Більше половини українців вважають конфлікт на Донбасі найважливішою проблемою, - опитування

Більше половини українців вважають конфлікт на Донбасі найважливішою проблемою, - опитування Фото: АТО на Донбасі

Більше 45% українців турбують низький рівень зарплати або пенсії

Більше половини українців вважають конфлікт на Донбасі найважливішою проблемою. Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".

"Більше половини опитаних (53%) вважають військовий конфлікт на сході України найважливішою проблемою", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що понад 45% українців турбують низький рівень зарплати або пенсії і підвищення тарифів на комунальні послуги, а більше третини вважають важливою проблемою підвищення цін на основні товари, інфляцію.

Також повідомляється, що для чверті опитаних важливими є хабарництво і корупція у владі, а також відсутність роботи і безробіття.

"Якщо мешканців заходу відносно більше турбує військовий конфлікт на Донбасі і корупція в центральної влади, то жителів півдня і сходу - низький рівень зарплат і пенсій, зростання цін і тарифів на комунальні послуги", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області троє мирних жителів отримали поранення в результаті підриву на розтяжці.