ua en ru

Майже половина росіян вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку, - опитування

Майже половина росіян вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку, - опитування Фото: Володимир Путін

Тільки 11% не згодні з вектором розвитку РФ

Майже половина росіян (45%) вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. Про це свідчать дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД), опубліковані на сайті центру.

Так, на запитання: "Наскільки Ви згодні або не згодні з тим, що справи в країні йдуть у правильному напрямку?" 45% респондентів відповіли "Повністю згоден скоріше згоден". Ще 41% опитаних обрали відповідь: "Частково так, частково ні". Тільки 11% не згодні з твердженням, що в Росії справи йдуть у правильному напрямку. 3% респондентів не змогли відповісти на це питання.

В цілому, за даними опитування, індекс задоволеності життям у липні досяг максимальної позначки за півроку (69 п.). Таким чином, нинішнє значення показника поступилося лише торішньому (77 п. у липні 2014 р.), перевершивши результати аналогічних періодів минулих років.

Індекс оцінок економічного становища країни, з січня по червень ц. р. в цілому демонстрував позитивну динаміку, в липні впав до 46 п., повернувшись до позначок початку року (45 п. в лютому ц. р.), а також значень липня 2012, 2013 рр. (46 і 47 п., відповідно).

Нагадаємо, дії Президента Росії Володимира Путіна схвалюють 87% росіян.