ua en ru

Політрада партії "Фронт змін" затвердила список мажоритарних кандидатів у депутати зі 138 осіб

На сьогоднішньому засіданні політради партії "Фронт змін" був затверджений партійний список мажоритарних кандидатів у народні депутати України, який складається з 138 осіб. Про це лідер партії Арсеній Яценюк заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогоднішня рада партії затвердила список мажоритарних кандидатів у депутати. Це той список, який може бути єдиним від опозиції, і 10-го числа (квітня) Комітет опору диктатурі проводитиме своє засідання, щоб подані списки передати на розгляд погоджувальної комісії об'єднаної опозиції. Скажу про політичну партію "Фронт змін": з 225 кандидатів, які спочатку подавалися, ми передаємо на розгляд комісії тільки 138 кандидатів. Це ті.., які пройшли декілька рівнів перевірки", - сказав Яценюк.

Також він повідомив, що на сьогоднішньому засіданні був присутній перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, з яким було ухвалено рішення в питанні формування списків про те, що "кожна з партій, - і "Фронт змін", і "Батьківщина" - матимуть право вето на кожного депутата... як за мажоритарним, так і за загальнонаціональним списком".

Зазначимо, сьогодні "Фронт змін" ухвалив рішення про формування єдиного опозиційного списку кандидатів у депутати.