ua en ru

Поліцію Одеси підняли по тривозі

Поліцію Одеси підняли по тривозі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

В ході навчань поліція Одеси провела перевірку боєготовності особового складу

Поліція Одеси сьогодні, 30 серпня 2017 року, провела навчання для перевірки боєготовності особового складу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Одеській області у Facebook.

"Сьогодні, 30 серпня, о 5 ранку, з метою перевірки готовності особового складу поліції до несення служби, одеській гарнізон поліції був піднятий по тривозі", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, тренування проводилися на Куликовому полі, де були присутні працівники всіх підрозділів поліції області.

Повідомляється, що навчання проводилися для перевірки готовності особового складу швидко реагувати на будь-які ускладнення криміногенної ситуації, оперативного стану та у випадку правового режиму воєнного стану забезпечувати порядок і безпеку мешканцям міста.

"Ця навчально-бойова тривога показала, що особовий склад поліції Одеської області боєздатний та готовий до виконання своїх службових обов’язків", - заявив керівник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: поліція Одеси провела навчання

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на півдні Російської Федерації та в окупованому Криму в ході раптової перевірки привели в повну бойову готовність військову авіацію і сили протиповітряної оборони.