ua en ru

Поліція завела справу за фактом загибелі сім'ї з 6 осіб в Івано-Франківську

Поліція завела справу за фактом загибелі сім'ї з 6 осіб в Івано-Франківську Фото: українська поліція (instagram.com/dnepr_police)

Попередня причина смерті: удушення чадним газом

Українська поліція відкрила кримінальне провадження й розпочала досудове розслідування за фактом загибелі сім'ї з шести осіб в Івано-Франківську. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що 30 грудня 2017 року до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він прийшов увечері в гості до товариша і виявив у квартирі без ознак життя господаря помешкання, його дружину та чотирьох їхніх дітей.

"На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. За фактом поліцейські зареєстрували кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

За даними відомства, тіла загиблих - жінки 1978 року народження, чоловіка 1990 р. н. та дітей 2003, 2007, 2013 та 2017 років народження направлено для проведення судово-медичних експертиз.

"Попередня причина смерті: удушення чадним газом. У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, дослідження та експертизи, спрямовані на встановлення причини витоку чадного газу та встановлення винних у цьому осіб", - доповіли в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30 грудня в Івано-Франківську сталася страшна трагедія, в якій загинуло шестеро людей, попередньо, від отруєння чадним газом.