ua en ru

Поліція затримала реалізатора і постачальника сурогатного харківського алкоголю

Поліція затримала реалізатора і постачальника сурогатного харківського алкоголю Фото:затримано реалізатора отруєного харківського алкоголю

Затримані і поміщені в ізолятор тимчасового утримання в Краматорську

Правоохоронці затримали 39-річну жінку, яка реалізовувала отруєний алкоголь в мережі магазинів, що належить їй, і перекупників. Про це повідомляє прес-служба Слов'янського відділу поліції Донецької області.

Мешканка м. Ізюм (Харківська область) та її дилер в м. Лиман (Донецька область) поміщені в ізолятор тимчасового утримання в Краматорську.

Нагадаємо, вчора, 27 вересня, в Лимані від отруєння саморобним коньяком померло 5 людей, ще троє були госпіталізовані і зараз перебувають у лікарні. Стан одного з них ідентифікується як важкий.

Слідчо-оперативні заходи допомогли встановити особу реалізатора смертоносного напою, через якого фальсифікат потрапив в Донецьку область. Пізніше слідство вирахувало канал надходження фальсифікату, який поставлявся з Харківської області.

поліція встановила особу реалізатора отруєного алкоголю

Фото: поліція встановила особу реалізатора отруєного алкоголю

Зараз жінка доставлена в Лиманське відділення поліції. Затримана відмовляється від дачі показань.

У той же час дилер з Лиману всіляко співпрацює зі слідством і дає свідчення.

Кримінальна справа тепер кваліфікується за ч. 3 ст. 204 - "незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а також незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інші тяжкі наслідки".

Зловмисникам загрожує тюремне ув'язнення на термін від 5 до 10 років.

Раніше повідомлялося, що поліція відкрила справу за фактом отруєння алкоголем в Донецькій області.