ua en ru

Поліція затримала підозрюваних в організації вибуху на автостоянці в Києві

Поліція затримала підозрюваних в організації вибуху на автостоянці в Києві Фото: поліція

Працює слідчо-оперативна група

Співробітники спецпідрозділу поліції затримали підозрюваних в організації вибуху на автостоянці у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції р. в Києві.

Як уже повідомлялося, в чергову частину Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про бійку на території автостоянки. За попередньою інформацією, кілька десятків осіб прибули на вулицю Ревуцького і намагалися вибити двері в приміщення охорони автостоянки.

При цьому один з учасників конфлікту кинув невстановлений вибуховою предмет. На цей момент є інформація про двох постраждалих.


На місце події виїхали співробітники спецпідрозділу, працює слідчо-оперативна група.

"Працівники спецпідрозділу на місці події заблокували активних учасників конфлікту, зараз поліцейські встановлюють їх особи, а потім нададуть правову оцінку діям кожного. За попереднім висновком експертів, були застосовані світло-шумові і страйкобольные гранати", - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках слідства будуть встановлені всі обставини і причини конфлікту.

Поліція затримала підозрюваних в організації вибуху на автостоянці в Києвіна Фото: на місці події працює слідчо-оперативна групаПоліція затримала підозрюваних в організації вибуху на автостоянці в Києві