ua en ru

Поліція затримала киянина, який зберігав наркотики на загальну суму 3 млн гривень

Поліція затримала киянина, який зберігав наркотики на загальну суму 3 млн гривень Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Поліція затримала киянина, який зберігав наркотики на загальну суму 3 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, правоохоронцям повідомили, що 27-річний киянин займається продажем наркотиків. У ході перевірки інформації правоохоронці домовилися з чоловіком про "купівлю наркотиків". Зловмисника було затримано при спробі збуту наркотиків, при поверхневому огляді у нього вилучили два пакетики з кокаїном.

"У помешканні киянина при санкціонованому обшуку правоохоронці знайшли близько одного кілограма канабісу, 1000 марок ЛСД, 250 грамів кокаїну, гранату РГД, запал, магазин із набоями до автомата, пістолет SCHMEISER із патронами, спорядженими гумовими кулями, дозвіл на який закінчився у 2015 році, та набої різних калібрів. Вартість вилучених наркотиків за роздрібними цінами чорного ринку сягає близько трьох мільйонів гривень", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, зловмисника затримали, готуються матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: вилучене у ході обшуків (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Житомиром затримано кримінального авторитета з гранатою і наркотиками.