ua en ru

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом пожежі в Полтавській області

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом пожежі в Полтавській області Фото: пожежа в Полтавській області

В результаті пожежі загинули три людини

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом пожежі в Полтавській області, в результаті якої загинули три людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Полтавській області.

"Слідчими Полтавського районного відділення поліції відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у поліції розповіли подробиці нічної пожежі в селищі Супрунівка. Так, в результаті пожежі загинули 47-річний чоловік, 65-річна жінка і чоловік, особа якого встановлюється.

"Напередодні ввечері господар будинку - 66-річний чоловік, разом із трьома загиблими, перебували в приміщенні, гості розпивали спиртне. Вночі господар вийшов у двір і працював по господарству. Через деякий час почув запах диму і виявив пожежу в будинку. Спочатку чоловік намагався загасити полум'я самотужки, а потім сусіди викликали рятувальників", - йдеться в повідомленні.

Вогнем знищено покрівлю будинку, житлову кімнату та домашні речі.

Пожежа у Полтавській областіПожежа у Полтавській обл.Загинули три людини

Фото: пожежа в Полтавській області

Нагадаємо, в результаті пожежі в приватному будинку в Полтавській області загинули три людини, один постраждав.