ua en ru

Поліція порушила справу за фактом вибуху під Києвом

Поліція порушила справу за фактом вибуху під Києвом Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Поліцейські встановлюють причини та обставини вибуху

Поліція порушила справу за фактом вибуху у місті Боярка під Києвом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

"Сьогодні вранці у місті Боярка в одному з трьохповерхових будинків стався вибух невідомого пристрою. В результаті чого на даху утворились незначні пошкодження, з людей ніхто не постраждав. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, фахівці-вибухотехніки.

#Поліція #Київщини з’ясовує обставини #вибуху Сьогодні вранці у місті Боярка в одному з трьохповерхових будинків стався...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 вересня 2017 року, у місті Боярка під Києвом внаслідок вибуху пошкоджено покрівлю триповерхового будинку. Наразі працює слідчо-оперативна група. Поки що заключення з приводу причини вибуху немає. Також ще не встановлено, чи був вибух спричинений снарядом. Будинок пошкоджень не зазнав, трохи пошкоджена покрівля.