ua en ru

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння в Ізмаїлі

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння в Ізмаїлі Фото: Хатія Деканоїдзе повідомила про порушення справи по отруєнням в Ізмаїлі

Ізмаїльський міський відділ поліції піднято по тривозі

Поліція порушила кримінальну справу за фактом масового харчового отруєння в Ізмаїлі Одеської області. Про це в Facebook повідомила начальник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

"За фактом масового отруєння людей в Одеській області поліція відкрила кримінальне провадження через порушення санітарних норм і правил щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь", - повідомила Деканоїдзе.


За її словами, Ізмаїльський міськвідділ поліції піднято по тривозі.

"В місті на базі загальноосвітніх шкіл додатково відкриваються пункти надання першої медичної допомоги. Поліцейські в складі мобільних груп, автопатрулів та піших нарядів об'їжджають питні заклади, ринки та місця стихійної торгівлі, інформуючи, що, у зв'язку з обставинами, що склалися, торгівля овочами, фруктами, молочною продукцією та товаром, що швидко псується, - заборонено. Це тимчасові заходи, які будуть діяти до особливого розпорядження і встановлення осередку зараження", - додала Деканоїдзе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті масового отруєння в Ізмаїлі кількість госпіталізованих перевищила 200.