ua en ru

Поліція уточнила, що в результаті підриву автобуса біля КПП загинули 2 людини

Поліція уточнила, що в результаті підриву автобуса біля КПП загинули 2 людини Фото: КПП

Третій чоловік помер у лікарні

У Донецькій області біля контрольно-пропускного пункту (КПП) мікроатобус підірвався на невстановленому вибуховий пристрій, внаслідок чого загинули 2 людини, є поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Донецькій області.

"Відомо, що транспортний засіб прямувало з р. Донецька р. Курахове. Не доїжджаючи до контрольно-пропускного пункту, мікроавтобус з'їхав з основної дороги і наїхав на вибуховий пристрій. За попередньою інформацією 2 людини загинули, є поранені. Кількість постраждалих та обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Як уточнили в Державній прикордонній службі України, автобус виїхав на узбіччя, швидше за все намагаючись обійти загальну чергу. Відстань до українського блокпоста становило близько 700 метрів.

Попередньо відомо, що в автомобілі перебувало 5 осіб: 2 з них загинули на місці, а один отримав важкі поранення. Однак після приїзду бригади медиків і доставки тяжкопораненого в медустанову Курахове він помер від отриманих травм.

Поліція уточнила, що в результаті підриву автобуса біля КПП загинули 2 людини

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше в так званій "Донецької народної республіки заявили, що автобус з мирними жителями сьогодні вранці підірвався на міні на контрольно-пропускному пункті "Новомихайлівка", в результаті чого загинули три людини.