ua en ru

Поліція встановила місце, де було придбано сурогатний алкоголь у Миколаєві

Поліція встановила місце, де було придбано сурогатний алкоголь у Миколаєві Фото: отруєння алкоголем зафіксовано в Миколаєві

Призначено проведення відповідних експертиз

Поліція встановила місце, де було придбано сурогатний алкоголь, яким, за даними правоохоронців, отруїлися 5 людей у Миколаєві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Як зазначається, попередня причина смерті громадян - отруєння алкоголем. Для встановлення остаточної причини смерті призначено проведення судово-медичної та токсикологічної експертиз.

"Наразі правоохоронцями встановлено місце придбання постраждалими алкогольної продукції. До Головного управління Державної фіскальної служби в Миколаївській області направлені копії матеріалів кримінального провадження для проведення додаткової перевірки та прийняття відповідного рішення", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування кримінальних проваджень за ознаками ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією видання "Новини-N", у Миколаєві від отруєння сурогатами алкоголю за останній тиждень померло 7 осіб.