ua en ru

У Києві поліція посилить заходи безпеки під час футбольного матчу Ліги Європи

У Києві поліція посилить заходи безпеки під час футбольного матчу Ліги Європи Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

На стадіоні "Олімпійський" відбудеться футбольний матч "Динамо" (Київ) та "Скендербеу" (Корча, Албанія)

Поліція посилить заходи безпеки у Києві сьогодні, 14 вересня 2017 року, під час футбольного матчу Ліги Європи УЄФА. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Сьогодні у столиці на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА. Змагання відбудуться між командами "Динамо" (Київ) та "Скендербеу" (Корча, Албанія). Охорону громадського порядку забезпечуватимуть працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за порядком у столиці будуть стежити понад 2 тис. поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Під час проведення матчу заходи безпеки буде посилено біля стадіону, на зупинках громадського транспорту та у метрополітені.

Зазначимо, мат відбудеться сьогодні о 20:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві у зв’язку із проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Скендербеу" (Корча, Албанія), внесені зміни в роботу трьох станцій метрополітену.