ua en ru

Поліція США затримала росіянку за здирництво у екс-губернатора Нью-Йорка

Поліція США затримала росіянку за здирництво у екс-губернатора Нью-Йорка Фото: поліція затримала росіянку за здирництво у екс-губернатора Нью-Йорка

Затриману повинні сьогодні доставити в суд

У Нью-Йорку (США) поліція затримала 26-річну росіянку Світлану Захарову за звинуваченням у здирництві грошей у колишнього губернатора Нью-Йорка Еліота Спітцера. Про це пише Associated Press.

Так, за даними правоохоронних органів, дівчина вимагала гроші від Спітцера, звинувативши його в нападі. При цьому в поліції ці звинувачення вважають помилковими. Справа щодо екс-губернатора так і не заводилася.

Відзначається, що затримана буде доставлена ​​до суду у вівторок. Поки невідомо, чи є у Захарової представник, який міг би прокоментувати звинувачення.

При цьому, за словами адвоката Спітцера, дівчина подзвонила колишньому губернатору з Каліфорнії, де вона тоді жила, і розповіла, що летить в РФ через Нью-Йорк. Після чого вони домовилися про зустріч в The Plaza Hotel.

Джерела в правоохоронних органах, знайомі з ситуацією, повідомили, що жінка після зустрічі з губернатором подзвонила в 911. Вона заявила, що порізала себе і знаходиться в стані психічного розладу. Пізніше дівчина спробувала скасувати виклик, але співробітники поліції все-таки приїхали і виявили на руці росіянки поріз, після чого доставили її до лікарні. У медустанові дівчина заявила, що Спітцер штовхав і душив її.

Відзначимо, екс-губернатор пішов у відставку в 2008 році, після того як стало відомо, що він таємно користувався послугами елітних повій.

Нагадаємо, дослідження американських вчених свідчить, що після 2100 року в Нью-Йорку (США) в 17 разів частіше будуть відбуватися повені, в результаті чого рівень води підніметься на 2,7 м.