ua en ru

Поліція США розшукує чоловіка, який транслював вбивство в Facebook

Поліція США розшукує чоловіка, який транслював вбивство в Facebook Фото: Facebook

Правоохоронці вважають, що жертву підозрюваний обрав випадковим чином

Влада Сполучених штатів Америки закликала до загальнонаціонального пошуку підозрюваного у стрільбі зі смертельним наслідком, яку він транслював у Facebook. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Стів Стівенс вистрілив у 74-річного Роберта Годвіна 16 квітня на вулиці в Клівленді, штат Огайо", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліцейські вважають, що жертва була обрана випадковим чином. Правоохоронці закликали жителів Огайо і сусідніх штатів бути напоготові, оскільки Стівенс "без сумніву" озброєний.

За інформацію, яка допоможе в затриманні підозрюваного, пропонують винагороду в розмірі 50 тис. доларів. Свідки стверджують, що Годвін - єдина жертва Стівенса. Хоча сам підозрюваний заявляв на Facebook, що вбив більше 10 чоловік.

Соціальну мережу Facebook розкритикували за те, що кадри вбивства були доступні користувачам протягом кількох годин. Компанія оголосила про початок перегляду своїх процедур.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США суддя окружного суду Східного округу штату Арканзас Крістін Бейкер видала попереднє заборону на виконання смертної кари для 6 засуджених.