ua en ru

Поліція Швеції підтвердила арешт вихідця з Узбекистану через теракт у Стокгольмі

Поліція Швеції підтвердила арешт вихідця з Узбекистану через теракт у Стокгольмі Фото: поліція Швеції підтвердила арешт вихідця з Узбекистану

У поліції заявили, що 39-річний підозрюваний був відомий службам безпеки, і описали його як "маргінальну особистість"

Поліція Швеції у суботу, 8 квітня, підтвердила, що чоловік, заарештований за підозрою у скоєнні теракту в Стокгольмі, є вихідцем з Узбекистану, передає NBC News.

Також у поліції заявили, що 39-річний підозрюваний був відомий службам безпеки, і описали його як "маргінальну особистість". Його статус у Швеції на даний момент невідомий.

Зазначимо, що жертвами наїзду вантажівки на натовп людей біля торгового центру Ahlens Mall в центрі Стокгольма стали чотири особи, ще 15 постраждали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шведські правоохоронці у ході розслідування теракту в Стокгольмі виявили у вантажівці сумку з вибухівкою, передає місцевий телеканал SVT з посиланням на джерела в поліції.

"Сумку з вибуховою речовиною було знайдено у вантажівці, яка використовувалася в ході терористичної атаки вчора у Стокгольмі, повідомили кілька джерел у поліції", - розповів телеканал.