ua en ru

Поліція розслідує розстріл інкасаторів в Одесі як умисне вбивство

Поліція розслідує розстріл інкасаторів в Одесі як умисне вбивство Фото: поліція розслідує розстріл інкасаторів в Одесі

Зараз встановлюються особи, які могли бути причетні до цього інциденту

Поліція розслідує розстріл інкасаторів в Одесі як умисне вбивство. Про це повідомив спікер Національної поліції Одеської області Андрій Костюк, повідомляє "112 Україна".

"Зараз встановлюються особи, які могли бути причетні до цього злочину. За даним фактом наразі відкрито кримінальне провадження за ст 115, умисне вбивство. Слідством також встановлюються обставини події та встановлення причетних до злочину осіб", - повідомив він.

Крім того, згідно з повідомленням Костюка, поранення одного з інкасаторів, потерпілого від нападу на автомобіль в Одесі, життю не загрожують.

"Там був 26-річний інкасатор та 23-річний охоронець, вони вирушили в Фокстрот, це 2 людини, які не отримали жодних пошкоджень, і був 47-річний водій інкасаторського екіпажу, який отримав вогнепальне поранення в область обличчя, він помер на місці, і другий охоронець також отримав поранення, він був доставлений в лікарню. Поранення, наскільки знаю, життю не загрожують", - зазначив Костюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі невідомі розстріляли інкасаторів. В результаті інциденту загинув один з інкасаторів і один нападник.