ua en ru

Поліція попереджає водіїв про спекотну погоду в Україні найближчими днями

Поліція попереджає водіїв про спекотну погоду в Україні найближчими днями Фото: автомобілі (РБК-Україна)

Найближчими днями в Україні стовпчики термометра перевищуватимуть позначку +30

Поліція попереджає водіїв про спекотну погоду в Україні найближчими днями. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"За прогнозом Гідрометцентру найближчими днями в Україні утримається спекотна погода, стовпчики термометра перевищуватимуть позначку +30. Поліція радить водіям враховувати дану інформацію при плануванні поїздок, особливо на далекі відстані", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водіям радять подбати про достатній запас прохолодної води та ліків, паркуватися в тіні, а перед початком руху провітрювати салон автомобіля.

"Не залишайте дітей у закритому авто навіть на короткий час. Перед поїздкою обов’язково перевірте технічний стан авто. У спекотну погоду особливу увагу необхідно звернути на систему охолодження двигуна, рівень мастила, стан гальмівних колодок та тиск у шинах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські синоптики попереджають про сильну спеку в окремих областях України в період 2-3 серпня 2017 року.