ua en ru

Поліція запобігла силовому захопленню підприємства в Запорізькій області

Поліція запобігла силовому захопленню підприємства в Запорізькій області Фото: місто Вільнянськ

Затримано 42 особи, з їхніх авто вилучено зброю та боєприпаси

У Запорізькій області поліція запобігла спробі групи людей силового захоплення одного з підприємств у місті Вільнянськ. До місцевого відділення доставлено 42 особи, з їхніх автомобілів вилучено зброю та боєприпаси, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що 23 вересня о 16:23 надійшло повідомлення про те, що біля одного з підприємств у м. Вільнянськ зібралась група невідомих, які здійснюють постріли з невстановленої зброї та намагаються проникнути на територію.

"До Вільнянського відділення поліцейськими було доставлено 42 особи. Серед них 32 жителі сусідніх областей та 10 мешканців Запорізької області. Їх опитали", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, із заявою до Вільнянського відділення поліції звернувся 35-річний житель однієї з сусідніх областей. Він розповів, що невідомий чоловік вистрелив у нього з гладкоствольної рушниці, в результаті чого один дріб влучив у ногу.

"Під час огляду місця події та автомобілів правоохоронці виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль "Форт-12", пістолет "Big bore", 50 патронів споряджених гумовими кулями, мисливську рушницю "Фабарм Спас" та копію заочного рішення районного суду м. Дніпро", - доповіли у відомстві.

Слідчим Вільнянського відділення поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 18 вересня в Чорноморському (Одеська область) невідомі молоді люди в спортивних костюмах розгромили і захопили один із супермаркетів.