ua en ru

Поліція з червня запобігла 75 спробам рейдерських захоплень с/г підприємств

Поліція з червня запобігла 75 спробам рейдерських захоплень с/г підприємств Фото: карта рейдерських захоплень (МВС України)

Майже 80% з них сталися через неналежне оформлення документів

Національна поліція України з червня 2017 року запобігла 75 спробам рейдерських захоплень сільськогосподарських підприємств. Про це сьогодні, 16 листопада, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише прес-служба МВС України.

"Майже 80% з них сталися через неналежне оформлення документів власником з метою уникнути сплати податків", - зазначив міністр.

Аваков запевнив, що Нацполіція буде жорстко протидіяти рейдерам.

Arsen Avakov: За даними Єдиного реєстру досудових розслідувань з червня 2017 Національна поліція України запобігла 75 с...

Опубліковано МВС України 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 10 листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду у Верховній Раді закликав правоохоронні органи миттєво реагувати на будь-які прояви рейдерства в країні.

"Я хотів би підкреслити і закликати правоохоронців усієї країни, це позиція глави Національної поліції і міністра внутрішніх справ - якщо десь у будь-якому куточку України здійснюється фізичне захоплення майна, відразу реагувати, заарештовувати", - заявив Гройсман.