ua en ru

Поліція надала охорону постраждалому внаслідок нападу активісту Михайлику

Поліція надала охорону постраждалому внаслідок нападу активісту Михайлику Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Всі деталі щодо нападу на активіста Михайлика становлять таємницю слідства

Поліція надала охорону постраждалому внаслідок нападу в Одесі громадському активісту Олегу Михайлику. Про це повідомив радник голови Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк в ефірі "112 Україна".

За словами Форостяка, наразі Михайлик знаходиться у лікарні і станом на 08:30 23 вересня він прийшов до свідомості, його стан стабілізували.

Форостяк також додав, що на місці нападу на Михайлика наразі продовжуються слідчі дії.

"Розголошення будь-яких деталей про стан здоров'я та місце перебування (Михайлика, - ред.) заважають правоохоронцям...Йому надана охорона у лікарні...Всі деталі становлять таємницю слідства", - заявив він.

Крім того, представник облполіції додав, що, за інформацією лікарів, Михайлику робитимуть операцію, додавши, що він втратив багато крові.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Одесі ввечері в суботу, 22 вересня, невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика на вулиці Осипова, біля його будинку.

Як повідомили у поліції, напад на Михайлика кваліфіковано як замах на вбивство. Крім того, повідомлялося, що він сам звернувся по допомогу до працівників поліції, які проїздили повз.