ua en ru

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом вибуху на території дитсадка в Києві

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом вибуху на території дитсадка в Києві Фото: Нацполіція

За попередньою інформацією, вибухнув саморобний піротехнічний пристрій

Нацполіція в Києві відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на території дитячого садка в Києві. Про це повідомляє прес-служба київської поліції Facebook.

Повідомляється, що справу відкрито за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

"В ході огляду попередньо встановлено, що вибухнув саморобний піротехнічний пристрій, який можна виготовити з підручних засобів, зокрема будівельного порошку тощо. У кульці були також металеві елементи", - повідомляє начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

На території дитячого садочка у Києві вибухнув невідомий предмет (ОНОВЛЕНО) У результаті ніхто не постраждав. На місці ...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 26 квітня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні у Деснянському районі Києва на території дитячого садка стався вибух. Близько 09:00 в поліцію зателефонував охоронець дитячого садка на проспекті Маяковського і повідомив про вибух на території дошкільного закладу. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Залишилося тільки пошкодження на асфальті.