ua en ru

Поліція відкрила справу за стрілянину біля столичного вокзалу

Поліція відкрила справу за стрілянину біля столичного вокзалу Фото: стрілянина біля київського вокзалу (facebook.com)

Постраждалі в перестрілці відмовилися від подання заяви

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини біля столичного залізничного вокзалу, яка сталася сьогодні вранці, 10 серпня. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що один з чоловіків самостійно покинув лікарняний заклад після надання медичної допомоги. Від написання офіційних заяв потерпілі відмовилися.

"Однак, незважаючи на це, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину передбачено до семи років позбавлення волі", - повідомили в поліції.

Внаслідок конфлікту у Києві поранені троє осіб (ОНОВЛЕНО, додано ВІДЕО) Подія сталася на площі Вокзальній. На місці працюють правоохоронці. О 9:50 в чергову частину надійшло повідомлення про те, що неподалік від закладу громадського харчування біля залізничного вокзалу внаслідок конфлікту двоє зловмисників поранили, імовірно – із травматичної зброї, трьох чоловіків. За попередньою інформацією лікарів, у потерпілих – травми ніг та рук. Їх доставили в лікарню, де надають необхідну допомогу. Нападники втекли. На місце події прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції. Правоохоронці розшукують зловмисників, з'єднання ясовують обставини конфлікту, спілкуються зі свідками та очевидцями. ОНОВЛЕНО Після надання медичної допомоги один із чоловіків самостійно залишив лікарняний заклад. Від написання офіційних заяв потерпілі відмовилися. Однак, незважаючи на це, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину передбачено до семи років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Поліція Києва 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Києві біля залізничного вокзалу в результаті конфлікту двоє зловмисників відкрили стрілянину, імовірно - з травматичної зброї, поранивши трьох чоловіків. Постраждалі отримали травми ніг і рук. Їх доставили до лікарні, де надали необхідну допомогу. Нападники втекли. На місце події прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції.

Правоохоронці розшукують зловмисників, з'ясовують обставини конфлікту, спілкуються зі свідками і очевидцями.