ua en ru

Поліція відкрила справу по стрілянині у Києві

Поліція відкрила справу по стрілянині у Києві Фото: поліція (РБК-Україна)

Постраждалому надана медична допомога

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Києві. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського УП розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

“Поліцейські встановили, що невідомий кілька разів вистрелив у 24-річного місцевого мешканця. За попередніми даними, зловмисник стріляв із травматичної зброї, після чого втік. Постраждалий із непроникаючими травмами грудної клітини доставлений до лікарні, де йому надано медичну допомогу”, - зазначається у повідомленні.

Наразі проводяться слідчі дії для встановлення обставин події та особи правопорушника для подальшого його притягнення до кримінальної відповідальності.

У столиці правоохоронці встановлюють обставини, за яких киянин отримав поранення Подія сталася у Шевченківському районі...

Опубліковано Поліція Києва 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Татарській, 18б сталася стрілянина, в результаті якої поранено юнака. "Сьогодні вночі на Татарській, 18б, стріляли! Був поранений молодий чоловік. У нього було вироблено близько 5 пострілів. Відомо, що є поранення руки і ребер. У терміновому порядку був госпіталізований. Нападники з місця втекли", - повідомляє "Київ оперативний" в Facebook.