ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в Рівненській області

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в Рівненській області Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За результатами огляду правоохоронців у помешканні вибухнула граната РГД-5

Поліція відкрила в кримінальне провадження за фактом вибуху в Рівненській області в одному з приватних домогосподарств, в результаті якого загинули три людини. Про це повідомляє прес-служба управління поліції в області.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у гості до 49-річного власника будинку прийшов товариш, 45-річний місцевий мешканець. Обоє сіли вечеряти, коли до помешкання прийшов ще один 25-річний знайомий, який проживає неподалік… молодик приніс до оселі предмет, зовні схожий на гранату… близько 23 години у будинку пролунав вибух, у результаті якого усі троє чоловіків загинули на місці трагедії", - сказано у повідомленні.

Так, за результатами огляду працівників вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області у помешканні вибухнула граната РГД-5. Її уламки правоохоронці вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За фактом загибелі трьох людей поліцейські розпочали досудове розслідування за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Рівненській області в одному з приватних домогосподарств стався вибух, в результаті якого загинули три людини.