ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в офісі Конгресу українських націоналістів

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в офісі Конгресу українських націоналістів Фото: у київському офісі КУН прогримів вибух

За даними поліції, в офісі КУН вибухнула граната

Столична поліція відкрила кримінальну справу за фактом нічного вибуху в офісі Конгресу українських націоналістів у Києві. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. За попереднім висновком експертів, вибухнула граната РГД-5. Зазначимо, інцидент стався пізно ввечері 20 травня.

"З'ясувалося, що вибух стався на першому поверсі будівлі. Вибуховою хвилею і осколками пошкоджено стіни та вхідні двері. З місця події вилучили деформовані металеві фрагменти, кільце і запобіжний важіль, які відправили на дослідження. Так, за попередніми висновками експертів, вибухнула граната РГД-5", - йдеться в повідомленні.

На даний момент правоохоронці кваліфікують інцидент як хуліганство. Опитуються свідки, вирішується питання вилучення записів з камер відеоспостереження, встановлених неподалік.

За фактом вибуху у Києві розпочато кримінальне провадження Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. За попереднім висн...

Опубліковано Оксаною Блищик 21 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в офісі Конгресу українських націоналістів у Києві стався вибух.