ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом пожежі в Херсоні

Поліція відкрила справу за фактом пожежі в Херсоні Фото: пожежа (УНІАН)

Однією з версій причин пожежі є коротке замикання електропроводки

Поліція відкрила справу за фактом пожежі в Херсоні, в результаті якого загинули три людини, у тому числі двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Херсонській області у Facebook.

"Близько 4:47 в call-центр 102 херсонської поліції почали надходити дзвінки від жителів одного з житлових будинків у Корабельному районі. Громадяни повідомили, що в їхньому будинку пожежа. На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група, працівники державної служби з надзвичайних ситуацій і представники всіх екстрених служб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, на місці події встановили, що пожежа почалася в одній з квартир двоповерхового будинку старої споруди. В результаті пожежі вогнем знищено майже всі 12 квартир будинку.

Наголошується, що близько 7:00 ранку пожежу було локалізовано. В даний час знайдено тіла членів однієї родини - жінки, її двох дітей 1 і 8 років. Проводяться пошуки тіла 5-річної дівчинки. 36-річний батько дітей у важкому стані з опіками госпіталізований в реанімаційне відділення Херсонської обласної клінічної лікарні.

Крім того, в результаті пожежі постраждали 43-річна мешканка будинку і 26-річний працівник служби ГСЧС. На місці події працюють криміналістична лабораторія, працівники вибухово-технічної служби, експерти і слідчі обласного главку поліції.

Розглядаються декілька версій події, серед яких найбільш ймовірна - коротке замикання електропроводки. Попередня правова кваліфікація - 2 ч. ст. 270 Кримінального кодексу України "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки".

У Херсоні поліція встановлює причини масштабної пожежі житлового будинку (ФОТО) #поліція #Херсон Близько 04:47 у «call-ц...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Херсонській області 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні в результаті пожежі у двоповерховому будинку загинули три людини. Так, на вулиці Сагайдачного, 9 у Херсоні сталося загоряння покрівлі 2-поверхового житлового будинку на площі понад 200 кв. м з подальшим розповсюдженням вогню на другий поверх.