ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом підриву на гранаті в Київській області

Поліція відкрила справу за фактом підриву на гранаті в Київській області Фото: поліція (РБК-Україна)

Чоловік до інциденту висловлював думки про самогубство

За фактом підриву на гранаті чоловіка в Білоцерківському районі відкрили кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області у Facebook.

Повідомляється, що напередодні увечері в поліцію надійшло повідомлення про вибух на одному з подвір'їв села Фурси Білоцерківського району. На місці події поліцейські виявили тіло чоловіка з численними пораненнями.

"Медикам врятувати життя чоловіку не вдалося, від отриманих травм він помер на місці. На місці події правоохоронці вилучили речові докази - уламки вибухового пристрою РГД-5, які спрямовано на проведення відповідних експертиз. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває", - йдеться в повідомленні.

До інциденту чоловік неодноразово висловлював думку про самогубство.

На Київщині чоловік підірвав себе гранатою До цього трагічного вчинку він неодноразово висловлював думку про самогубств...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області в результаті вибуху гранати загинув чоловік. За даними поліції, чоловік після сварки з дружиною підірвав себе гранатою в одноповерховій господарській будівлі.