ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом аварії літака в Харківській області

Поліція відкрила справу за фактом аварії літака в Харківській області Фото: Національна поліція (facebook.com odesapolice)

Інцидент стався 11 вересня під Харковом в районі села Охоче

Поліція в Харківській області за фактом падіння літака відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє поліція області в Facebook.

"В даний час вже завершена робота спецкомісії, відібрані зразки палива направлені на експертизу, опитані свідки та очевидці події", - йдеться в повідомленні.

Як розповів заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Юрій Попильнюк, за фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 281 (порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України. Однак у зв'язку зі смертю потерпілого кваліфікацію буде змінено на частину 3 цієї ж статті.

Зазначено, що в результаті аварії постраждав 55-річний пілот, житель міста Миколаєва. Чоловік був доставлений в лікарню, проте равмы виявилися несумісними з життям.

Слідчі дії тривають.

За фактом падіння літака на Харківщині проводяться необхідні слідчі дії (ВІДЕО) На даний час вже завершена робота спецко...

Опубліковано Поліція Харківщини 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 вересня під Харковом в районі села Охоче у Нововодолазькому районі зазнав аварії літак, опыляющий поля.