ua en ru

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у Києві

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у Києві Фото: поліція

Чоловік за прикметами схожий на розшукуваного за вчинення аналогічних злочинів

Поліція опублікувала фото зловмисника, який вчора, 12 квітня 2016 року, пограбував банк у Києві. Чоловік за прикметами схожий на розшукуваного за вчинення аналогічних злочинів, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у Києві

Фото: поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у Києві

"Прикмети злочинця: на вигляд 50-55 років, зріст 168-172 см, волосся сиве коротке, має лобну залисину. Під час вчинення злочинів був одягнений у спортивну балонову куртку сірого кольору з білими вставками на плечах і світло-сині джинси; або у синю матерчату куртку зі світло-бежевим коміром, темно-сині штани; джемпер темного кольору, чорне пальто нижче поясу, з шарфом, зав’язаним на шиї; а також у пальто гірчичного кольору. При собі має сумку для ноутбука з абревіатурою "НP", переважно чорного кольору", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисника.

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у КиєвіФото: зловмисник, який пограбував банк у Києві

Також повідомляється, що проаналізувавши отриману інформацію, правоохоронці зробили висновок, що злочин могла вчинити особа, яку розшукують останні кілька років за вчинення розбійних нападів на банківські відділення.

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у КиєвіФото: чоловік, який пограбував банк у Києві

"Шановні громадяни! Ваша інформація щодо розбійника може допомогти у розкритті злочину. Столична поліція розшукує невідомого чоловіка та його спільницю, які протягом 2008-2016 років скоюють розбійні напади на банківські установи у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора невідомий вчинив збройний напад на банк по вул. Старовокзальній у Києві.